FRÅN ROM

Nya skor, ny väska, massor med godis!
 

lame inlägg

Hej, det var ett tag sedan! Just nu sitter jag i skolan och väntar tills min lektion börjar, börjar om ungefär 20 minuter så det är ett tag. Ska nog köpa mig frukost strax, as hungrig verkligen... Idag så kommer min kära mor hem ifrån Rom, så vi får la se vad hon har med sig! Nu ska jag köpa, ha de så bra pusssss!
 
 

DÖDA MIG LÅNGSAMT

Just nu sitter jag i skolan och har webutveckling, hatar verkligen Måndagar! Börjar 09:25 och slutar 16:00, inget extra direkt... Mina föräldrar är bortresta så jag har ett hus för mig själv + håkis då eftersom han sover hos mig. Idag efter skolan ska vi "storhandla" de vi ska ha i veckan & så. Sen får det bli att laga mat och ta de lugnt. Det är nu jag har börjat inse att jag inte kommer kunna leva utan min kära mor, usch! Nu måste jag fortsätta "jobba". 
Ha de så bra, kram! :)
 

eyes never lies

FOTAT OCH MYST

PLUGG STÅR PÅ SCHEMAT

Just nu ligger jag i min säng nyduschad och fryser mest. Tänkte ta och plugga samhäll eftersom jag lovade min lärare lämna in uppgiften som är tills på tisdag egentligen men kaxig som jag är lovade jag för mycket! Men nu tänker jag få något gjort, vi hörs puss!
Detta köpte min kära mor till mig, så himla fin är hon.

INGEN ORK

Sorry för dålig uppdatering, har inte glömt er men jag har inte haft någon ork. Just nu känns det som vi har as mycket i skolan och det går snabbare och snabbare för varje år. Om ett år och några månader så tar jag studenten och kan knappt tro det själv. Men jag tänker blogga mer nästa vecka, måste hinna ta tag i mina läxor och fota m.m.
Hoppas ni förstår, kram!
 

NOBODY SEES, NOBODY KNOWS

Örebro

Idag så fick vi ingen sovmorgon så att säga... Åkte med familjen (anton med givetvis) till Örebros äventyrsbad! Kom dit runt tolv och åkte hem vid halv sju, åkte direkt till anton och nu har vi ätit och kollat på melodifestivalen. Fast det var ju länge sen.. Så nu ska vi bädda ner oss och mysa, kolla film och äta gott. En super bra lördag blev det, kommer säkert somna snart för är skit trött verkligen! Här får ni två bilder från instagram, btw så fick det bli mobil inlägg som ni ser. Puss på er!

hello

Har haft det skit bra, somnat och vaknat bredvid min prins varje dag, firat alla hjärtans dag med han som verkligen betyder allt & imorgon åker till Örebro. Ber hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering men så blir det när man vill tillbringa sin tid med honom & dem man älskar. Borde plugga egentligen men det gör jag imorgon kväll istället! Strax ska jag iväg hem till mig. Ha det så bra, puss!!!

HAPPY VALENTINES DAY

Idag tog vi sovmorgon till 11 sen åkte vi till stan för att spendera några timmar där. Tog en fika och fick mina fina presenter av älskling.
 

ALONE

Sitter ensam i antons vardagsrum.. han är ute och filmar med en kompis och jag här kollar på disney channel. Idag ska jag åka in till stan för att ta nytt pass och sen åka hem till min pojkis igen! Nu ska jag dricka saft och äta choklad i min ensamhet, trevligt! Eller inte.. haha! Hörs, pussss
 

WANTED

 

cornflakeskakor

Har gjort cornflakeskakor en dag som denna, har ingen söndagsångest idag eftersom vi har sportlov i en hel vecka. Jag klagar inte! Ha en trevlig söndag, puss!
 
 

TIPS

Vill ni köpa Victorias secrets body mist och body lotion så rekommenderar jag starkt att köpa dom jag köpte.
 
Coconut passion luktar kokos, man luktar så gott! Du kommer inte ångra dig, det gjorde inte jag iallafall.
Secret Craving luktar svarta vinbär och vanilj, den får 5/5 poäng helt klart! Den lär jag använda mycket.
Love Spell luktar ganska starkt fast håller sådär länge, den luktar mer persika, körsbärblomma & vit jasmin. Men jag vet inte riktigt hur jag ska bedöma den om jag ska vara ärlig!
 
Hoppas ni är nöjda! Några frågor? Kommentera isåfall!
REPRIS BILD.

MYSER

Ska som sagt strax mysa ner mig själv och jobba lite med webutveckling. 
 

NEW IN

VS PRODUKTER = DETTA! Jag tipsar sen ifall dom var goda, bra, helt okej m.m.
Nu ska jag mysa ner mig själv, väntar på chilenska piroger också. Min onsdag äger så att säga!

GÅRDAGEN

Igår så hade jag och min pojkvän kul framför kameran, här får ni några bilder!

NYTT

Häromdan beställde jag ett par hunters sockar som jag fick i brevlådan igår. Dom är ur sköna och mysiga, får använda dom tills våren börja komma lite smått. Sen så idag fick jag en fin present av min mammas kille, som jag anser är min pappa. För en stund sen beställde jag VS produkterna, så snart är dom hos mig!! Nu ska jag umgås med min fina pojkvän, puss på er!
 
Och detta fick jag i present!
 
 
RSS 2.0