HOME.SOON.AWAY.AGAIN

Min tid i Helsingborg var skönt, roligt och allt möjligt. Påväg dit visste jag inte hur jag skulle bete mig, hur jag skulle vara, skulle jag öppna mig direkt? Eller vara blyg? Jag kom dit, fick en kram av amanda, sen började allting rulla på, jag var helt enkelt mig själv. Jag kunde prata om allting med henne, riktigt sjukt när man aldrig har träffats tidigare och vi kom varandra rätt så nära på typ tre dagar... När jag skulle hem ville jag knappt hem.
Men som tur träffas vi snart igen, hihi! Nu ska jag packa upp de jag hade med mig och packa ner lite kläder igen för imorgon drar jag mig till huvudstaden med ett gäng girls and boys!! Vi ska ha så jävla kul! Taggad till max! :)
 
Vi hörs på fredag, pusspuss!! Btw ni kommer få två bilder som jag tog i Helsingborg.
 
 

Taggad till max babes

Livet rullar. Haft det så chill, börjar verkligen älska livet på riktigt. På lördag åker jag ner till Helsingborg för att umgås med amanda till måndag kväll. Påsklov. Kryssning. Snart studenten. Massor med fester. Vänner och alkohol. Ja mer behöver jag inte säga! Nu ska jag kolla klart på en film sen blir det läggdags, sovmorgon imorgon som tur. 

Ha det så bra så skriver jag efter jag har vart nere i Helsingborg! Puuuuusssss


CL

Mitt liv rullar på som det ska, har väl väldigt mycket i skolan men det tar jag efter jag är klar med körkortet! Jag har teori och uppkörning snart, vilket jag börjar bli nervös inför. Men det är bara göra sitt bästa, jag pluggar för fullt när det gäller toerin men just nu ska jag kolla på Manchester United - Bayern, CL. Underbart! Imorgon är jag ledig, då ska jag bara spendera framför böckerna och datorn med teorin. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Puss!!
 
RSS 2.0