Så jäkla glad

Här sitter jag och väntar på att få motivation till pluggandet, men den kommer närsom! Planerade lite med min mentor idag och allt kommer gå så jävla bra nu de sista, jag är så nöjd ändå. När hon sa "Maribel, det är ungefär 3 månader kvar med pluggandet sen är du fri, tänk på det. Du kommer ångra dig annars!" Herregud vad lycklig jag blev när hon sa det men detta skrämmer mig något enormt. De senaste har jag lämnat in CV överallt bara för jag ska kunna överleva på mig själv och inte mina föräldrar.
Suget att flytta hemifrån och skaffa sig ett EGET LIV, den är enorm just nu! Men snart så.
 
Jag är otrolig nöjd men dom åren jag har gjort på De La Gardie men snart är jag färdig. Så alldeles strax ska jag göra klart allting, de sista jag har, plugga inför provet jag har imorgon & redovisningen sen lägga all energi på gymnasiearbetet som dödar en.
Btw, idag har jag fått höra så fina ord av mina fina vänner, dom gör mig så lycklig! "Vad fin du är idag Maribel!", "Ojojoj va du är fiiin" "Så vacker", åh blir helt inne. Nä, nu ska jag plugga och sedan kolla på PH!!
 

LIVET

Nu börjar livet gå uppåt! Har börjat åka runt och sökt jobb här & där, helg jobb & sommarjobb!
Börjat plugga lite då o då, börjar komma ikapp! Har börjat planera inför student & min framtid, känns så himla sjukt men det börjar närma sig! Blir rädd för framtiden men jag är redo, redo att komma någonstans.
 

Kändis-helg!

Denna helgen har vart gryyyym. Träffade Medina i Skara i fredags och igår träffade jag Dani M i Mariestad!
Nästa helg blir det ännu mer party, mitt liv äger.
 

MADRE MIA

Sitter här och har lektion, jag har gjort världens dummaste sak. Jag har gått o ansökt till Paradise Hotel, hur i helvete tänkte jag där? Det lär bli kul iallafall om jag får svar så snabbt som möjligt, så mycket vi har skrattat!

Idag ska jag försöka plugga och ta de lugnt. Snart är det helg igen!! :)
 

READY

IKVÄLL SKA VI HA KUL, SÅ JÄVLA TAGGAD! HA EN BRA LÖRDAG, PUUUUSS
 

18/1/2014

Detta inlägg blir till Nathalie och Julie!

Hänt så jävla mycket de senaste, men jag har haft mitt bästa jullov någonsin. Firande julafton med dem bästa i mitt liv, var ute på juldagen med dem bästa, nyår var så jävla bra. Och mitt nya år har börjat så jävla bra. Kan inte fatta att jag har så fina vänner omkring mig som ärligt finns där 24/7. BÄSTA.
Idag sitter jag här as taggad och nervös, för idag blir det utgång med grabbarna i Mariestad. Jag ska få träffa Samir från Paradise Hotel som jag följer och som jag tycker är så jävla snygg. Ska träffa annat folk där också så antar denna kväll/natt kommer bli grym!
Nog om det, imorgon ska jag få sitta en hel dag med bara plugg och skriva om mitt CV & personliga brev.
Dags att ta tag i mitt liv och sluta festa så, haha! Hoppas ni har det bra, KRAM.
 
RSS 2.0