SNÖ

På Söndag är det första advent och idag fick vi våran första snö här i Götene/Lidköping! Super kallt men super mysigt, tänk er gå promenad på kvällen med pojkvännen och sedan påvägen hem så kastar man snöbollar på varandra. Det ska ske imorgon skall ni se! Haha, hoppas det ligger kvar ett tag iallafall till Jul så man slipper ha massa slask och grej. För sånt gillar vi ju ickeeee!
 
/ maribelandrea

IT'S FRIDAY BABES!!

Nu är det fredag! Bästa dagen på hela veckan, så himla skönt och bara njutaaa-aa.
Igår gjorde jag klart två inlämningar nu fattas det bara en, fast det får jag ta tag i på måndag för just nu så ska jag bara gosa och mysa med älskling! Dock väntar jag på miffot som ska duscha osv. Killar...
Tänker inte skriva något mer idag, så det kanske får bli imorgon eller när jag orkar! Ha en trevlig fredag/helg!
 

19 DAGAR KVAR

Hallooj! Idag har jag inte gjort så mycket, åkte till skolan jätte tidigt för att plugga innan jag började, men så tänkte jag liiiite fel där... Jessica hade mina skolböcker som jag behövde i skåpet så fick spela facebook spel istället och sällskap av anton för de mesta. Bra de!
Efter skolan så tog jag & anton en fika sedan hängde jag med till tandläkaren. Nu sitter jag ensam i min säng och ska försöka ta tag i pluggandet. Har massor just nu, vill mest döda mig själv och slippa alla läxor.
Har engelska tills imorgon, marknadsföring uppgift tills när jag är klar med allt fast måste va klar snart & entreprenörskap. Dessa ämnen är inte dom bästa & roliga heller, så jag får plåga mig själv denna torsdagen.
 
Vet inte riktigt om jag hinner blogga något mer... eftersom jag ska duscha o sånt ikväll sen fortsätta plugga, så det får bli imorgon eller nån annan dag! PUSSPUSS.
Såhär ser jag ut just nu. Fy fasen!

BÄTTRE RUBRIK FINNS DET

Just nu sitter jag i skolan och ska plugga för hemma får jag absolut inget gjort. Så nu är det dags och plugga lite, har 2-3 inlämningar & göra... Tvåan är mycket jobbigare än vad ettan var, helt klart!
Inatt sov jag hos anton så har inte bloggat pga det! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, vi får la se..
Nu ska jag plugga, puss!

Los Mendez 2

Såja nu har jag ätit donkenkäk och min mage mår fint just nu! Så det kanske behövdes lite donkenkäk för att må bra igen?! Who knows? Tackar finaste mami för maten.
Nu ska jag fortsätta kolla på Los Mendez 2 och bara njuta!
 
/ maribelandrea

VÄNTAR

Har legat i sängen hela dagen, åkte hem tidigare idag för har en sån j*vla magvärk. Hoppas det går över tills imorgon för orkar verkligen inte bli sjuk nu!
Så efter jag kom hem fick de bli att ligga i sängen en stund, sen ta en lång dusch och nu väntar jag på donkenkäk som mor och "far" kommer med. Så himla gött, hoppas jag får i mig allt bara!
Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av Los Mendez 2, ett program som kommer från Chile. Fast Mendez har bott i Sverige tidigare några år, han heter Dj Mendez.
Jaja, nu ska jag inte skriva mer! PUSS
 

HAVE SOME FUN

Sorry för dålig uppdatering men orkar inte blogga just nu, är bara trött hela tiden. Kanske borde lägga mig tidigare än vad jag gör, för nu är det bara 3 veckor kvar sen har vi jullov och detta måste jag klara!
 
Annars har jag vart med anton hela helgen och inte gjort så mycket mest tagit de lugnt. Idag har jag fruktansvärt ont i magen så kanske åker hem tidigare idag, ska försöka va här hela skoldagen.
Men det händer inte så mycket i mitt liv just nu så därför bloggar jag inte mer förens jag har något & blogga om. PUSS & KRAM
 
en liten höstbild får ni, eftersom snön kommer snart! / maribelandrea

SÄNGEN

Hallu, mobil bloggar just nu eftersom jag ligger i sängen bredvid anton. Han sover än men jag vakna för ungefär 30 minuter sedan. Fredag-Lördag har jag sovit hos anton, ätit gott, kollat x-factor vilket jag aldrig mer gör, kollade klart på one tree hill säsong 9 igår. Kollade klart på två dar, haha beroende kallas det! Idag ska vi va hemma hos mig kanske åka på bio, vi får se. Nu ska jag försöka väcka min kille, pusssss!

FÖRBANNAD

Har inga ord, tårarna rann, Sveriges befolkning är knäppa i huvudet, Malcolm var grym idag men ändå stod han där mot fucking J.E.M! Gruppen J.E.M och Malcolm B är dom bästa i hela programmet, men va i helvete tänker ni med då? RÖVEN, förlåt men är så jävla förbannad. Jag lipade förut men istället för att vara ledsen är jag piss förbannad, det tog över liksom. Malcolm B har alltid vart nummer ett för mig sen han sökte till X-Factor.
Jag har lyssnat på alla hans låtar till oh med dom han har gjort med sebbe staxx och andra artister, vafan säger ni om det? Jo han har alltid vart känd och nu kommer han vara det för alltid. Han är den skönaste, coolaste, snyggaste, har finaste leendet... Ni kan ana nu va? Jag är en av hans fans och drömmer om att stå bredvid honom och bara säga "tja","sho","hejhej".. Jag drömmer om det, även om han bor kanske bara 4 timmar ifrån mig. Jag lovar den dagen jag får autograf och säga hej till honom, då kan jag dö lycklig. Malcolm behöver inte X-Factor, dom behöver han för att kunna få tittare m.m.
Men shit the same, Malcolm Brandin kommer ta över världen. Han är redan stor i dom flestas ögon, i alla fall i mina. Hoppas ni har haft en bra fredag folket! Min fredag förstördes just..
 
KINGEN:
/ maribelandrea

JAG ÄR REDO OCH KLAR

Nu så! Så har jag pluggat, ätit god mat, packat tills imorgon (ska sova borta imorgon + idrott), sen har jag legat i sängen hela dagen som planerat. Så himla skööönt. Om 2-3 timmar har jag tänkt oh somna ikväll, så vi kanske hörs imorgon eller helgen. Who knows? KISS.
/ maribelandrea

sovmorgon

Godmorgon!
Idag har jag sovmorgon till klockan halv ett, fast vakna för länge sen! Har legat i sängen tills klockan halv tio ungefär och just nu sitter jag i min säng och är nyduschad och fräsh till skolan. UNDERBART!
Eftersom vi har två korta lektioner idag och slutar 14:15 eller nått sånt så tar jag bussen direkt hem & pluggar lite, läsa bok som är tills imorgon och sedan bara njuta som vanligt. Har ingen ork att vara med någon just nu antar jag. Nu ska jag kolla ifall det finns nån macka och något gott & dricka till annars äter jag i skolan med jessica.
Nu ska jag kila iväg!!
Lyssna på denna låten (som är på bilden), den är grymt fin och sorlig dock men värt & se. / maribelandrea

27 DAGAR KVAR!!

27 dagar kvar till jullov! Längtar så himla mycket, orkar inte med skolan mer! Men bara bita ihop och köra nu och inte krånga till de som förra året.
Idag har vi arbetspass hela dagen så just nu ska vi jobba med marknadsföring men istället sitter jag & bloggar, ett minus där! Men det kvittar... Idag efter skolan så har jag tänkt och åka hem, chilla, tvätta kläder, ligga i sängen och bara njuta som sagt! Så jag kanske skriver ikväll. PUSSSS
 
Jesper arvidsson från Götene har börjat Djurgården IF, vet inte riktigt om det är bra eller dåligt?.. Men grattis till honom!

ONE TREE HILL

Min önskelista till jul är:
Systemkamera (allt till kameran), huntersockar, one tree hill säsong 9, pengar, berlocker/charms till min thomas sabo armband... Det var nog de, ganska dyr lista men jag har ju allt vart snäll i år och vart duktig i skolan!
En sak jag vet är att jag kommer få one tree hill säsong 9 av min morbror och hans tjej, till o med en tidig julklapp bara för jag vill se den så fort som fasen! Haha. Men nu ska jag kolla på tv! PUSS!
 
 

BEROENDE

Idag har jag haft en trög skoldag, var skit trött imorses så cykla till bussen 15 minuter innan bussen åkte, rekord typ! De första jag fick göra var att redovisa eftersom jag inte hann igår, fast det gick ganska snabbt! Kanske 5 minuter eller mindre. Åkte med 15:35 bussen hem, beställde hamburgertallrik, la mig i sängen och nu ligger jag nyduschad med ett glas cola bredvid mig och ska strax spela igen! Hoppas ni har haft en toppen dag, puss!
 

GODNATT SÖTISAR

Inatt somnar jag med ett leende på läpparna fast jag är små deppig över en sak och över att jag inte somnar bredvid min goding inatt. Men det får jag svälja, men jag fick ett samtal av edgar idag när han var & kolla på Chris Brown, fick höra honom, obeskrivlig känsla! Sen tänkte han på mig när han träffade Malcolm B, så han filmade honom och skickade det till mig, han hälsa också!! Grymt. Så nu är jag glad och nu ska jag sova!
Godnatt, PUSS.

VÄLKOMMEN TILL MINA OMRÅDEN

Just nu sitter jag och lyssnar på Kartellen och förbereder mig, för snart ska jag ha redovisning! Inte alls taggad men gjorde inte detta i fredags så blir tvungen och göra det idag. Så det är nu eller aldrig, självklart väljer jag NU.
Har haft en mysig helg med den bästa. Igår var han sjuk så fick la bara vara där & finnas där. Jag sov hos honom inatt så när jag vakna imorses ville jag bara stanna kvar men upp & hoppa till skolan för min del, medans han låg där och hade det skönt. Så är de, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara njuta!
Som tur är slutar jag idag 11:50 för har ingen webbutveckling, så skönt! Nu slutar vi lektionen så pusspuss!
 
/ maribelandrea

13/10-2010

13.10.2010 är ett datum som man aldrig glömmer, jag kommer alltid minnas de. Det var den dagen jag blev tillsammans med världens finaste kille enligt mina ögon. Jag har haft ett tidigare förhållande innan de som dröjde ett halv år ungefär men de kvittar nog för mig, jag var drygt 12-13 år när jag blev tillsammans med den killen så jag visste knappast vad ordet kärlek var faktiskt. Men en kall dag 2010 så insåg jag vem som gjorde mig lyckligast på denna jord, det var HAN min pojkvän som jag har vart tillsammans med i nu 2 år, 1 månad, 5 dagar. Helt sjukt, jag har upplevt så mycket med han, allting verkligen. Jag har nog aldrig i hela mitt liv vart såhär kär i en kille innan, jag får fortfarande fjärilar i magen när jag ser honom gåendes mot mig när han ska möta mig är ett exempel. Han får mig fortfarande känna mig lika lycklig som den dagen vi blev två. Han har allt som en kille ska ha, finaste leendet, finaste personligheten, lång, stora händer, knäpp, rolig, snyggast m.m.
När jag menade jag och han har upplevt allt då menar jag givetvis bra & dåliga saker. Alla har ju upp och ner gångar ibland, vi hade det för ofta i början men med tiden så blev allting lättare och bättre. Vi har åkt till Stockholm, Helsingborg för att kolla på Derby match, Branäs för att åka skidor, Spanien över en månad för att sola, bada, sova, somna bredvid varandra för första gången, njuta, skratta. Kollat på massa biofilmer, upplevt de mesta som sagt.
Ni vet känslan att bara somna bredvid den finaste killen och sedan vakna bredvid honom och han ligger där sött eller när han kramar om en oh så vaknar man? Jag älskar att få uppleva det varje helg, att få uppleva det med honom... Han kan få mig glad till ledsen, arg till glad osv. Men vad? Jag älskar honom fortfarande lika mycket för det!
Jag är kär, så jävla kär, så himla förälskad som den dagen vi blev två.
Jag skulle aldrig välja ut honom för någon annan, det kan jag lova. ALDRIG.
Han är min andra halva som jag skulle gärna vilja dela med allting med.
 
Han heter förresten anton håkansson, jag minns allting när de gäller dig. Jag älskar dig obeskrivligt.
/ maribelandrea

DIAMONDS

Hejsan svejsan, ber om ursäkt när det gäller bloggen! Jag har bara inte orkat blogga sen så har jag somnat bredvid anton sen Onsdags så då blir det fokusera på han och läxor typ, ingenting mer...
Men just nu så kikar jag på tv och väntar på mat, är ganska hungrig just nu.. Kanske bloggar ikväll eller när jag har tid, puss puss!!
 
JAG IGÅR

everybody knows

Halloj!
Idag har jag absolut inte gjort nånting mer än typ sovit till halv tio sen åkte jag till skolan runt kvart över tio och åt mat sen började jag halv ett, hade kanske lektion i 30 minuter sen fick vi gå! Så nu sitter jag, jessica, fanny och kajsa i e-huset & väntar tills vi börjar samhällkunskap, USCH. Men men... Efter skolan har jag tänkt åka hem och bara chilla kanske träna lite på vad jag ska säga imorgon när niorna kommer på besök! Haha!
Nu ska jag skutta iväg, puss & kram!

MONDAY TODAY

Nu är det måndag och en ny skolvecka, ny vecka överhuvudtaget osv. Men ändå inte!
Imorgon har jag två lektioner, på onsdag är de De La Gardie open (kom och kolla!!), torsdag är de x-dag och det innebär att hela skolan är lediga förutom dom som ligger efter i massa ämnen och måste göra omprov osv, men det behöver inte jag så jag tänker spendera min onsdagkväll och torsdag hos anton! På fredag så har jag också bara två lektioner från 08:00-11.00! Så jävla underbart. Jag som är skoltrött, detta behövs verkligen! Så jag tackar för detta!!

Idag så har jag haft en lång skoldag men ändå inte, fick sluta en timme tidigare pga tandläkare så det var ju rätt chill, sen så åkte jag till ica där anton var, vi handlade lite smått o gott! Sen så åkte vi hem till mig för att käka, ligga i sängen, kolla tv sedan kollade vi på fotbollsgalan som nästan alla i Sverige gjorde antar jag!
Zlatan tar Guldbollen, ingen nyhet direkt? Och Lotta tog diamatbollen eller vad dom nu kallade d, det är inte heller någon nyhet hon vann ju förra året med liksom!?
Så det börjar bli en riktigt ZLATANGALA istället för FOTBOLLSGALA som en på twitter skrev.
Men nu har jag tänkt och dricka lite gott, äta choklad och sedan somna ensam inatt. Men det dröjer inte så länge jag får lägga mig bredvid anton och ligga i hans famn och känna tryghet igen. Längtar tills Onsdag redan, åh!
Nog för mig hoppas ni får en bra kväll/natt/morgon. Så hörs vi nog imorgon ifall jag har blogglust. PUSSAR!!
Ni får la två bilder här, en ifrån Lördags och chips & dipp bilden m.m. från idag! :)

Barninfiltratören

Så jävla grym film, den bästa av alla johan falk tror jag nog! Slutet sluta så jävla bra, vill bara se nästa som vi håller på att ladda ner just nu!! (jag & anton)
Den heter Kodnamn Lisa!

Klockan kommer vara mycket när vi ska se den andra så därför kan jag skriva ett inlägg imorgon hur den var, ifall jag har tid! Hoppas ni har haft en bra kväll och fortsätter ha den så! PUSS.
Den snygga i filmerna, helt klart en tia! ;)

LÖRDAY, SATURDAY, SÁBADO

Jahapp nu är det redan Lördag och imorgon är det Söndag och sen är det skola igen! Åh, jag som är så jäddra skoltrött så de skriker om det! Men det är bara bita ihop nu, det är ungefär 5-4 veckor kvar tills vi har jullov! Fyfan va jag längtar. Somna bredvid anton varje natt (nästan), "jultomten" kommer med dom finaste julklapparna förhoppningsvis, nyår! Iår ska man ju givetvis dra ut och festa på nyår, men vart är ju frågan?! Lidköping, skara eller götene? Hm, det får vi bestämma oss för senare.

Just nu ligger jag i sängen nyduschad och fräsch och väntar på att anton. Så jävla seg på att duscha är han, enda nekativa med honom tror jag.
Men snart ska vi mysa framför johan falk - Barninfiltratören som jag laddat ner!
Vet inte riktigt om jag hinner blogga imorgon, för jag sover hos anton och sen måste jag hem för att fixa och greja för ska på kalas hos farmor. Så vi får la se! PUSS.

DET ÄR BARA DU

Redan fredag, helt sick hur veckodagarna går!!
Har haft en bra dag, resmål, idrott och sedan engelska. Jag klagar inte, har knappt gjort ett skit idag, haha!
Men just nu sitter jag och väntar på att anton ska sluta sin lektion för att sedan följa med honom hem.
 
Just de, jag kanske inte bloggar för fullt nu eftersom jag ska vara med anton, så ni vet liksom.
Två bilder på mig och sandra idag innan vi började imorses!

DONE

Sådär ja, nu har jag gjort mina läxor, ätit massa gott, duschat och nu fattas det bara att sova gott! Men det kommer inte ske än antagligen... Somnar alltid efter tolv, varför? I don't know!

Nu tänker jag ladda ner johan falk, fast mitt internet cpar sönder så ge mig ett lycka till här!
anonymous!!

DETTA BLIR MIN DAG

Såhär ser min eftermiddag/kväll ut! ÄTA, PLUGGA, DUSCHA & SOVA.
Vilken rolig dag... Nu ska jag börja plugga. Puss!

BLACK HAIR NOW

/ maribelandrea

FUCK YOU, FUCK ALL, FUCK OFF

Idag är maribel jävligt lätt irriterad m.m. Men spansk musik kan höja stämningen lite i alla fall!
Igår så bloggade jag inte på grund av jag var i skolan och orkade inte blogga då, efter skolan så var jag med mirelle. Vi "fikade", pratade om allt, umgicks, tog samma buss hem sen ingenting mer med det!
 
Efteråt åkte jag till anton för att prata lite grann sedan åkte jag hem för att vila men somnade lite sent igår för kunde inte somna.. Typiskt! Men idag är jag i skolan och har en lektion efter denna sedan slutar jag för dagen. Vill bara hem till min säng och sova. Men pluggandet är ivägen som alltid. Måste göra en uppgift som handlar om marknadsföring och det suger k*k! Nu måste jag & Kajsa plugga men det orkar vi inte, så tar på mig hörlurarna och chillar lite med musik som är min bästavän idag förhoppningvis!
 
Ha en bra dag med er!
Här har ni två bilder från igår, puss!

GODNATT SÖNDAG

Jahapp nu kommer söndagångesten tillbaka efter ungefär en vecka! Åhh, jag hatar Måndagar också. Nu blev livet lite besvärligt helt plöstligt, dock får jag somna bredvid min pojkvän inatt så jag klagar inte på de.
Nu ska vi kolla på fotbollskanalen europa, goodnight!
 
Tagen för två timmar ungefär.
/ maribelandrea

HÖSTLOV, BYE BYE

 
MITT HÖSTLOV I BILDER.
/ maribelandrea

Mobil inlägg

Halloj, idag provar jag på med mobil inlägg! Hoppas de funkar nu då, i alla fall så gick jag upp klockan ett idag och just nu ligger jag och anton i sängen och kollar på nått program som jag är inte intresserad av!

Ni ska få se vad jag har gjort under mitt höstlov i bilder lite senare! Ha en bra söndag för imorgon är de måndag igen! PUSS!
/ maribelandrea

SKOR

Favorit skor/stövlar just nu:
 
 
xoxo

NY BLOGG

Så nu har jag skaffat en ny blogg helt plöstligt, från myshowroom till blogg.se! Känns knepigt men jag lär mig med tiden så att säga, idag har jag inte gjort så mycket förutom vaknat bredvid anton och inte gjort så mycket. Vi har PW och kollat på nya johan falk filmen. Den heter organizatsija Karayan. Grymt bra, spännande och bra helt enkelt. 
Nu ska jag vara social mot min pojkvän som sitter bredvid mig. Puss!
 
RSS 2.0