LITE SMÅ SAKER

 

INGET OCH BLOGGA OM

Hej!
Igår tänkte jag beställa några produkter från VS fast gör det på Torsdag när jag får mitt studiebidrag istället, hade ändå tänkt och beställa hem en present då också, fast vi får se lite! Idag har jag inte gjort ett piss, skrivit ett personligtbrev, ätit pannkakor, ätit godis, legat i sängen sen jag kom hem, ja så har min dag vart. Vill börja sporta, men det lär aldrig ske ändå så shit the same! Nu ska jag titta på tv och sedan sova ensam inatt igen.

TRUTH

Han som gör mig lycklig.
Han som får mig och le på en sekund.
Han som ger mig godmorgon och godnatt sms som ingen annan gör.
Han som får mig och kämpa.
Han som gör allting för att göra MIG lycklig.
Han som säger "jag älskar dig" och verkligen mena det.
Han som får mig och rysa och gråta innan jag somnar i hans famn.
Han är mitt allt, min kärlek.

KLICKA HEM

Igår klicka jag hem ett par hunter sockar till mina små hunter stövlar! Idag ska jag klicka hem några fina prylar ifrån Victoria's Secret! Det blir Love Spell body mist, Pure Seduction body mist, coconut passion body lotion. Fast jag tvekar på den sista, jag kanske ska beställa något annat istället för den, vi får se lite! Men nu ska jag gå iväg och äta med klassen. Ha en bra dag, puss!
 
 

MITT ALLT

att få somna och vakna bredvid den man älskar mest, är den finaste jag vart med om. jag älskar killen obeskrivligt mycket så jag kan knappast behärska mig.

tränar inför ett prov

Nu är vi här igen med läxor och prov.. Puuh, kan inte detta ta slut eller? Vem i helvete sa att vi måste gå till skolan och lära oss skit saker som t.ex marknadsföring, gud så tråkigt! Just nu ligger jag i min säng och dö mätt efter donkenkäk jag fick som kvällsmat av min kära morbror. Fast nu ska jag plugga en timme till och sedan lägga mig! Dör av trötthet och skoltrött, inte långt kvar tills vi får sportlov bara två veckor och 3 skoldagar kvar. Hoppar nästan av glädje när jag säger de till mig själv, nå nu ska jag plugga!!! PUSS

min kärlek till dig går inte att beskriva

Jag visste inte vad ordet kärlek betydde förens du kom in i mitt liv. Du är mitt liv. Jag älskar dig mer & mer för varje dag som går förbi, för varje månad som går förbi, för varje år som har gått förbi. 13/10-2010

INGA BILDER

Nu har jag gjort klart alla dessa frågor till provet som är på Onsdag, har en jäkla inlämning kvar som skulle varit klar ungefär innan lovet men har absolut inte haft ork till att göra klart den. Men jag har lovat mig själv att göra det innan Torsdag! Nu ska jag plugga lite vägskyltar igen eftersom jag ska börja med körkortet (fyller 1 maj). Vi får se om jag hinner plugga så mycket teori nu när jag ligger efter i en del ämnen, men jag ska la göra mitt bästa som vanligt. Har lovat mig själv att ta körkortet innan 22 agusti då min farbror fyller 18 år nämlingen! Hihihi, vi hörs och ses!
 

JAG ÄLSKAR DIG, BARA DIG OCH INGEN ANNAN

TODAY

MÁLAGA

Förut skrev jag ju om att jag saknar/längtar till värmen och Spanien. Hittade en sån fin bild förut, nu vill jag verkligen åka tillbaks till mina vänner och fina människor där borta! Äta gott varje dag, sola, bada, dricka, njuta till max, kolla när grabbarna spelar fotboll i värmen (kompisar), parken, stränderna, lägenheten vi hyr där, allting saknar jag just nu. Vill boka biljett dit direkt men jag kan drömma om det... För i sommar måste jag jobba, umgås med folket här i Sverige, somna bredvid min älskling varje dag, sola, gå i hunters (det lär bli regn), äta glass från kiosken... okej det lät mysigt ändå! Jag skulle pluggat idag men jag har inte haft ork till det, så himla skoltrött och vi började nyss våran sista termin i tvåan! Haha detta kommer sluta illa ifall jag håller på såhär, fast jag har lovat mig själv att plugga imorgon iallafall en stund :) Men nu ska jag titta på Disney och äta pannkakor. MUMS!
 
Här får ni bilden:
Vi var där i en hel månad, med min familj, farbror, vänner, min pojkvän. Ett minne för livet!

SPAIN/MÁLAGA 2011

Inte en dag har gått, utan att jag tänkt på
Stränderna man bränts på, där klubbar aldrig stängs, åh
Inte en dag har gått utan att jag tänkt på
Stränderna man bränts på, där stranden är min säng, åh
Vi drar dit palmerna bor!
 
- När jag sitter och lyssnar på denna låten så saknar jag varma sommardagar och spanien något fruktansvärt mycket! Ge mig sommaren 2013, för den ska bli BÄST!

allt som händer har en mening

JERSEY SHORE

BACK IN SCHOOL

Nu så börjar allvaret igen, massa plugg och dåligt schema! Men det är bara bita ihop, 5 månader kvar minus sportlov, påsklov, studiedagar m.m. Sedan är det 1 år till studenten, så snälla Gud låt tiden gå fort! Just nu sitter jag på lektion, jobbar med webutveckling vilket innebär tråkigheter pågår! Efter skolan åker jag till min pojkvän! Så vi hörs när jag orkar blogga igen! PUSSSS

2012 resumé

2012 har vart upp o ner. Men jag har nöjd! Jag har fått nya vänner, gjort så mycket när det gäller skolan, fyllt 17, har firat antons 16 årsdag, har somnat nästan varje dag bredvid anton o vaknat bredvid honom, har gjort många bio besök, fikat jävel, bakat jävel, vart i Stockholm med anton, gröna lund, gamla stan, fittja, hökarängen, firat två årsdag med anton, firat jul med min fina familj o vänner + min älskling, firat nyår med dem finaste, skrattat, gråtit, blivit arg, blivit besviken, gjort dumheter, ångrat, sårat personer m.m. Ja, upp o ner år men 2013 får bli bättre. Jag säger inte om alla andra ba "det kommer bli mitt bästa år, jag fyller 18, tar körkort!!" osv.. nej, det kan hända saker påvägen dit och framöver också, men jag är taggad på att fylla 18, uppleva saker, få körkort, åka bil på nätterna när jag vill, åka till donken när jag vill, hämta mina kompisar när dom behöver de, åka bil till skolan när jag inte orkar åka buss m.m. Hoppas allting blir perfekt, för jag läntar!
Här fick ni några bilder! Jag är sjuk just nu så orkar knappt sitta vid datorn känns det som, förlåt! Ha en bra dag.
 
 

SJUK

Såja, ni får ursäkta att jag inte har bloggat på ett tag men jag har vart med anton och tagit vara på tiden. Men i lördags/söndags så blev jag sjuk och är de än... Som tur har jag en fin pojkvän som har tagit hand om mig dock åkte han hem nyss. Men eftersom han var cirka 1 cm ifrån mig och pussade mig så har han blivit sjuk nu... Och imorgon börjar skolan, men jag kan nog inte gå imorgon för jag känner mig inte alls såpass friiiiisk! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. PUSS!
 

GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni har haft de super året 2012 men hoppas ni får de bättre 2013! Jag hoppas detta året blir bra och bättre än alla andra år, låt de gå fort för jag vill ha 1 Maj 2013 nu, TACK! Jag firade med sköna chilenare, + malin och min älskling. Sedan kom de några från stan men vi gick ifrån festen runt 03:45, var hemma runt 04:00 tog en kvällsmacka och kopp te sedan kollade vi på jersey shore och somnade efter 3-5 minuter. Nu ska jag bara ta de lugnt och snart äta go mat. Puss på er alla! :)
Inte bästa bilderna men det får duga i krig som dom flesta säger!
RSS 2.0