en dag kvar av 2012

En dag kvar sen börjar festen! 2012 har vart ett bra år fast samt lite dåligt, det har ju givetvis hänt saker men så är de alla år. De trista är nog att jag och min far har ingen kontakt längre, vi båda är envisa och själviska så därför kommer vi ingen vart när det gäller våran relation som far & dotter... Men sånt är livet och sånt ska man lära sig av, fort. 2013 ska bli de bästa året, jag fyller 18 år 1 maj, jag kommer nog jobba hela sommaren men sedan åka iväg utomlands själv eller med kompisar eller anton, få körkort, leva livet som jag har velat i nu 17 jäkla år! Så vi får hoppas på de bästa och hoppas på att inte året går för fort så jag inte hinner bli så gammal! Haha, Gott nytt år på er och lev livet som om de vore den sista dagen. Ta hand om er gullisar!
 

vampyrer och varulvar

Sorry för jag inte har gjort ett inlägg med lite text i men nu när jag har systemkamera så fotar jag och min pojkvän mest! Just nu tittar vi på twilight filmerna, vi ska kolla på den tredje lite senare, vi tog en paus. Så just nu sitter jag vid macen och anton spelar fifa 13. Snart är de nyår och då blir de fest för hela slanten och fira in de nya året med fint folk förhoppningsvis! Nu ska jag dra mig, hoppas ni har det bra och ta hand om er!
 

mitt hjärta

NEW IN

Ber så hemskt mycket om ursäkt för bilderna som är i bakgrunden men det är två foton som jag gillar.

fotodag

JULAFTON 2012

 
 
 
 
 

nu så kommer det bli fint här på bloggen!

Nu ska jag visa er mina julklappar! Dock ska jag få två-tre julklappar till, men här är några som jag fick igår iallafall!
 

all i want for christmas is you

Halloj! Har inte bloggat på några dagar nu men jag har haft de super skönt och njutit av mitt kära jullov med min sjukling som är j*vligt sjuk, har lite ont i halsen jag med men hoppas jag inte blir smittad! Igår var vi barnvakt hela dagen och åkte hem till honom på kvällen och somna ganska tidigt. Och nu inväntar vi donkenkäk från Stan! Som jag har längtat och är döö hungrig just nu. Men nu ska vi antagligen kolla på film och ikväll ska jag och mitt hjärta baka julgodis så vet inte riktigt om jag hinner blogga mer idag. Och om tre dagar är de julafton så jag kanske inte bloggar förens ikväll eller efter julafton. Så håll ut!
Puss & kram, ha en bra fredag!
 

BESLUTÅNGEST

Jaha nu har beslutångesten kommit igång, bara för en jävla klänning! Eller två men ändå... Vilken ser snyggast ut bild nr 1 eller bild nr 2?!
ALLA KOMMENTERAR NU DÅ!
 
Bild nr 1
Bild nr 2

christmas time

Imorgon klockan 15:00 har jag äntligen fått jullov! Fast just nu sitter jag ensam i klassrummet och väntar på att min kära vän Kajsa ska komma fast hon är så seg... Dom andra i klassen håller på och fixar tills imorgon, vilket är en hel dag med massa mys imorgon. Roligt ju! Nu ska jag fixa grejerna tills imorgon som jag och kajsa har... PUSS!
 
Kajsa bjöd på tårta igår, gullig tjej!

SOMNAR BREDVID MITT HJÄRTA INATT

Förlåt för jag inte har bloggat på ungefär hundra år... Men jag har inte orkat helt enkelt och nu tänker jag ta en snabb uppdatering. Somnar bredvid anton inatt, har sovmorgon imorgon, får jullov på Onsdag, ja va ska man säga? Mitt liv äger just nu! Så nu tänker jag somna gott och tryggt. Hoppas ni har haft en toppen helg! PUSS
 
Min helg:
Instagram bilder! / maribelandrea
 

MER AKTIV

Eftersom jag bloggar aldrig så kan ni se vad jag gör m.m. på twitter och instagram, där är jag mer aktiv så att säga! :)
Så ifall ni vill följa mig där så heter jag på:
twitter = maribelandreaa
instagram = maribelandrea
 
 

LÖRDAG & KALAS PÅ G

Halloj! Har inte skrivit på två dagar dock har de inte hänt så mycket så det gör inte.
Idag är det lördag, vakna bredvid finaste, fick frukost på sängen, kollade på julkalendern och nu är jag ren & fräsh inför kalaset som är klockan 16:00! Min lillasyster fyller år fast inte idag men vi ska fira henne med massa släkt och vänner! Det blir nog roligt, nu ska jag kila iväg och se vad Håkan gör. PUSS
GAMMAL BILD!

SNÖKAOS

Hej på er! Hur är det med er?
Med mig är det bara fint, fått sovmorgon idag pga ingen skola för min del.
Det är såhär att i Skaraborg är det snökaos inprincip överallt, så bussar har åkt dock har dom flesta hamnat i diket m.m. Men detta visste jag inte om förens jag vakna så kunde inte direkt åka till Göteborg då för då var min klass typ redan där.
Så det får la bli sängen hela dagen och hålla sig varm, för det är rätt så kallt hos mig just nu...
Jag vet inte riktigt om jag orkar blogga något mer idag men vi får se annars, låter bra?
 
Ha en bra Torsdag!
Jag som nyvaken!

give me something tonight give me something before i die

Hej på er!
Idag har jag vart i skolan, själv... Mina klasskompisar var och jobbade idag och Kajsa var sjuk. Så jag fick gå ensam till mina lektioner och sitta helt mobbad på mina raster eftersom alla andra mina kompisar i skolan har så olika raster. Fy fan för dom! Men jag slutade klockan tre, tog mig till sibylla och åt, åkte hem med 15:55 bussen sen så gick jag till ica här i götene och köpte mig godis & cola för de förtjänar jag idag! Mina kompisar är så dumma mot mig... Vi hörs sen eller imorgon! PUSS.
 

update

Efter skolan så möte anton mig vid ica. Han åkte hem runt nio tiden, sen dess har jag legat i sängen och kollat på tv samt kollat twitter & facebook. Just nu uppdaterar jag min iPhone, går fruktansvärt segt men jag får vänta.
Ska strax sova får imorgon har jag en ganska lång dag. PUSS!
 

RIGHT NOW

Hallu!
Just nu sitter jag på Norra och har lektion! Webbutveckling. Fast slutar strax så då tar jag bussen hem & myser.
Ha en bra Måndag!
 

FOLLOW

Följ mig på Twitter & instagram!
Twitter: maribelandreaa
Instagram: maribelandrea

In the bed

Halluuuu, just nu ligger jag i antons säng bredvid honom. Internet cpar så därför mobil bloggar jag! Idag har det inte hänt så mycket pga snön ute, så det har blivit en chilldag. Nu ska vi nog sova eftersom vi har så himla tråkigt utan internet här hemma! Godnatt sötisar! Ta hand om er, pusssss

RSS 2.0