HAR FÅTT NOG, NIKON D80 18-50 MM

Dags att sälja en nybörjar systemkamera för 4000 :-! Priset kan la diskuteras annars!!
Systemkameran är i ett bra skick. Ifall du är nybörjare och vill lära dig att fotografera så är denna kameran perfekt för dig!

När du köper kameran får du:
Fodral
Objektiv 18-50 mm
Laddare 
Smiddig "nackband"
Minneskort 8 GB
USB-sladd
 
Ifall ni är intresserade så hör av er här, via kommentarfältet!
Kram M
 

BRA KVÄLL/NATT!

Haft tacomys och bra sällskap, nu säger jag godnatt finisar!

25/7/2013

Hello!
Nu var det länge sen igen, min förklaring är väll att jag lägger bloggen åt sidan när det är lov! Det förstår nog alla, eller?
Jag har knappt gjort något de senaste bara sagt hejdå till min familj som åkte till Barcelona, solat, städat huset och lite till men nu till helgen händer det saker! Ska nämlingen äta tacos med mina favoriter, åka till kusten, kolla IFK - HIF sedan nästa vecka: boka hotell på Liseberg Heden och ha en heldag där (funderar fortfarande!!) och bara njuta!
Om en månad är jag påväg till Portugal med bästavän för att ha praktik där, ha kul, shoppa, lära känna ny kultur m.m.! Super nice, längtar liteee faktiskt!! Men nu har jag förklarat lite så nu ska jag ta och kolla på tv innan läggdags! Tänkte ge er lite instagram bilder som har hänt de senaste. Kram M
 

REDAN TORSDAG

Snart är det helg ännu en gång! Har inte gjort så mycket, idag har jag kollat på serien The Hills och inte ens försökt komma ut. Igår åkte vi till Svalnäs där jag tog årets första dopp och solade hela dagen!
Imorgon åker jag hem för att spendera mina sista dagar med min familj innan dom åker iväg till Barcelona i 1 månad utan mig. Klagar inte men samtidigt kommer det vara riktigt tomt hemma.. För tillfället håller jag på och letar efter en kamera vill byta ut min Nikon D80 till något bättre. Några bra tips?
Själv funderar jag på Canon denna gången, men men vi får se lite! Hoppas ni har haft de super!!
 

DÅLIG UPPDATERING, MEN DET ÄR SOMMARLOV!

Hej! Jag ber så hemskt mycket om min dåliga uppdatering här men jag har inte haft tid eller ork nu de sista. Har haft mycket och tänka på och ta igen! Men som tur har jag bästa familjen och dom bästa vännerna som står där även om man inte har snackat med dom på flera månader. Har jobbat nu i helgen och nu är det bara att njuta tills lördag igen! Har äntligen fått mitt paket från USA och allt är allmänt bra just nu. Lite upp & ner gångar men livet är så.. Hoppas ni får en bra dag och kolla på FOTBOLLS-EM idag! PUSSSSS
 
Lite bilder från de senaste! Bikinin där uppe är från Victoria Secret direktimporterat från USA, väldigt nöjd & glad!

ULLARED

Detta fick jag med mig hem ifrån Ullared och två presenter till (som jag ej har tagit kort på), rätt så nöjd med de jag har handlat! Dock är det bara "skit saker" men ändå. Ha en trevlig kväll/natt!
 
Svarta löpartights - Blå/vit väska - Vit BH - Britney Spears perfym - Deospary - "Rosa" tröja - Blus - Vit collage ram.

IDAG

Idag skulle jag gått till banken men stängde av alarmet. Kul! Men vakna hos mig sedan åkte vi till anton för att äta middag och fika. Har precis duschat och fotat! Tur att jag har en pojkvän som gillar att fota. Men strax ska vi fortsätta kolla på Dexter och sedan somna tidigt inatt för imorgon blir det Ullared tidigt med familjen Håkansson/Carlén. Ha en trevlig kväll! Puss
 
 
RSS 2.0